< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.09
2019
Èxit de participació al II Torneig de Bàsquet per la Igualtat del Jovent Republicà d’Olot

El Jovent Republicà d’Olot va celebrar el passat 9 de setembre el II Torneig de 3x3 de bàsquet per la igualtat, coincidint amb les Festes del Tura. Els 12 equips inscrits, tots mixtes i d’entre 3 i 5 persones cada un, van omplir de vida les pistes de bàsquet de la Plaça Campdenmàs. Durant les setmanes prèvies, la militància de les joventuts republicanes havia estat preparant i organitzant tot el necessari per tal que aquesta jornada fos un èxit.

L’equip guanyador de la jornada va ser JEC, format per dues Júlia Fajula, Edu Ramos i Carla Cabanach. Es van endur un sopar pagat a les barraques del Firal de les Festes com a premi. La resta de participant tampoc van marxar amb les mans buides i es van endur un petit obsequi per a cada jugador, a més d’una foto grupal de l’equip com a record. L’acte va comptar també amb Marta Rosique, diputada del Jovent Republicà al Congrés dels Diputats, que va tenir unes paraules per compartir els valors feministes del Jovent Republicà amb tots i totes les participants del Torneig i va recordar la importància i el paper clau que juguem les dones també en el món dels esports.

Durant el torneig també es va compartir fruita, sucs i aigües per berenar entre els diferents equips en una pausa entre la fase inicial i la fase final. Des del Jovent Republicà d’Olot voldríem agrair l’assistència a totes les companyes de les Comarques Gironines i a la diputada Marta Rosique, que ens van acompanyar i ajudar durant la jornada.

 

L'equip guanyador del torneig, JEC. L'equip guanyador del torneig, JEC.