< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.11
2006
Laia Cañigueral serà la portaveu de les JERC al Congrès

Laia Cañigueral, militant de les JERC Comarques Gironines i natural de Cassà de la Selva, va pendre possessió de diputada al congrès dels diputats a Madrid per esquerra el passat dia 2 de novembre, substituint Francesc Canet.
Laia Cañigueral té vint-i-dos anys i serà la portaveu al congrès en matèria de joventut i a la Comissió de Cooperació internacional.
La diputada s′ha mostrat "orgullosa de poder representar el jovent independentista a Madrid i poder donar veu a milers de catalans i catalanes que fan costat a Esquerra Republicana i al projecte de l′Esquerra nacional". Cañigueral ha assegurat que "faré de l′habitatge i dels problemes juvenils cavalls de batalla" de la seva acció política al congrès.
Laia Cañigueral, actualment tenia el càrrec de Secretària Nacional de relaccions internacionals. Tenia la formació de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i un postgrau en Participació Ciutadana i Desenvolupament Sostenible. En els dos últims anys, ha estat treballant com a responsable del gabinet del director de l′Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament.