< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.08
2019
L’Ajuntament de Caldes censura una pancarta feminista

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Caldes de Malavella volem denunciar la vulneració del nostre dret a la llibertat d’expressió durant la Festa Major. L’Ajuntament de Caldes ens va intentar silenciar una pancarta feminista, fet que ens sembla una clara vulneració dels nostres drets bàsics.

En el marc de la Festa Major de Caldes de Malavella, el passat divendres 2 d’agost durant el concert de Doctor Prats, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Caldes de Malavella havíem de pujar dalt de l’escenari amb una pancarta reivindicativa que portava com a lema “Juntes canviem la història”.  Un lema feminista, que entenem que en cap context emet un missatge censurable i amb el que, esperem, l’equip de govern estigui en total sintonia. No obstant, quan ja ho teníem tot acordat amb el grup, se’ns va fer saber que aquest any l’Ajuntament havia prohibit que es pugessin pancartes dalt de l’escenari, coartant d’aquesta manera, la llibertat d’expressió. 

Malgrat les mancances democràtiques de l’equip de govern de Caldes de Malavella, vam treure la pancarta durant el concert des del públic, que ens va donar tot el suport, així com també el mateix grup, que des de dalt de l’escenari va llegir el lema de la nostra pancarta un cop finalitzada la cançó. Agrair el suport i la solidaritat a tothom.

 

No ens cansarem mai de denunciar les males pràctiques polítiques que tan caracteritzen el nostre ajuntament.


No ens cansarem mai reivindicar la llibertat d’expressió, així com tampoc d’abanderar la lluita feminista. 

 

Festa sí, lluita també! Juntes canviem la història!

 

Desplegament de pancarta amb l'ajuda del públic. Desplegament de pancarta amb l'ajuda del públic.