< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.01
2014
Les JERC a la Caminada Popular contra la MAT

Aquest matí, les JERC hem participat a la Caminada Popular contra la MAT que ha organitzat la Plataforma No a la MAT i l'AEIG Roca Guillera.
La caminada ha començat a les 9 del matí a l'esplanada del Parc de Sant Salvador i ha acabat a Farners, on després de fer una botifarrada popular i de llegir el manifest i s'ha fet una fotografia amb tots els assistents formant un NO MAT.
Convidem a tothom a participar en la primera consulta popular que s’organitza sobre aquest tema i que tindrà lloc el dia 26 de gener a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, a Sils i a Riudarenes. A més a més, totes aquelles persones que no puguin assistir-hi ja poden votar per via electrònica a la web www.consultamat.org que romandrà oberta fins el dia 25 de gener a les dotze de la nit. 
Una vegada més, les JERC diem NO a la MAT i diem NO a un model energètic insostenible i basat en el benefici privat. Les JERC apostem per un nou model energètic, basat en les energies renovables impulsades des de les administracions públiques i les cooperatives.

Caminada contra la MAT Caminada contra la MAT