< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.11
2017
Les JERC Caldes de Malavella presents al Dia Internacional Contra la Violència Masclista

Un any més el jovent independentista de Caldes de Malavella rebutgem la lacra del masclisme i advoquem per una República Catalana feminista, de dones lliures, emancipades i sense cap tipus de discriminació ni desigualtat per qüestió de sexe o gènere.

Divendres 24 de novembre a la nit vam dur a terme una acció que consistia en posar un globus en record de cada dona assassinada als Països Catalans des de que va començar l'any. Inicialment teníem la intenció de posar 23 globus, però malauradament a última hora vam haver d'incloure'n un altre en memòria d'una dona que havia estat assassinada poques hores abans al País Valencià. També, juntament amb la Xarxa de Dones, es va encendre una espelma per cada feminicidi comès.

Anteriorment, vam participar al taller de lideratge femení organitzat per la Xarxa de Dones, on es va comptar amb la ponència de la Montse Perez Curós, de Symbiosi Coaching.

 

Les JERC Caldes de Malavella inflen globus en record dels 24 femincidis aquest any als Països Catalans Les JERC Caldes de Malavella inflen globus en record dels 24 femincidis aquest any als Països Catalans