< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.09
2012
LEs JERC CCGG celebrem l'assemblea regional i l'ESLIC 2012


JERC Comarques Gironines hem celebrat aquest cap de setmana la vuitena edició de l'Escola de Seccions Locals i Comarcals (ESLIC) que realitzem cada any a mitjans de setembre. Aquesta ha tingut lloc a la casa de colònies el Coll de Mataró de Coll de Revell.

El dissabte a primera hora, abans d'iniciar l'escola,vam celebrar l'Assemblea regional de les JERC Comarques Gironines on es va aprovar per unanimitat l'informe del portaveu i l'informe econòmic. I on es va presentar també la nova campanya de les JERC CCGG: “Ni espoli fiscal, ni espoli social”. El portaveu de les JERC Comarques Gironines Pau Presas va afirmar “és una campanya potent, que continua amb la ja iniciada fa uns mesos per Esquerra però que es centra en el nostre territori i en el jovent. És una campanya que vol reflectir les mesures que es podrien evitar amb la independència del nostre país”. La campanya consisteix en 4 models de cartell que reflecteixen el que podríem fer a les nostres comarques si no patíssim l'espoli fiscal que patim.

Per altra banda, cal remarcar que l'escola de formació va ser tot un èxit, i va comptar amb l'assistència de gran part de la militància independentista de les Comarques Gironines. L'ESLIC d'enguany comptava amb grans ponents com ara Marta Rovira, Secretària d'organització d'Esquerra; Teresa Jordà, diputada d'Esquerra a Madrid; Josep Huguet, ex-diputat d'Esquerra; entre d'altres. Tots tres ponents van coincidir en definir la situació en la que ens trobem com històrica després de la gran manifestació del darrer dimarts 11 de setembre, i van aconsellar a la militància sobre temes diversos per seguir treballant per la nació d'ara en endavant.

Un any més, l'ESLIC ha demostrat ser el punt de trobada dels i les militants de les JERC Comarques Gironines així com una eina de formació molt important per al jovent independentista gironí.