< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.02
2011
Les JERC CCGG celebren l'assamblea regional i ratifiquen els seus caps de llista a les eleccions municipals

Aquest diumenge les JERC Comarques Gironines han celebrat la seva Assemblea Regional. Durant el seu transcurs els i les militants de la organització independentista han aprovat els pressupostos i el pla de treball amb unanimitat per aquest any 2011.

Al acabar, les JERC Comarques Gironines han presentat i ratificat els seus caps de llista per les eleccions municipals, amb la presència de tots ells. Entre aquests si troben els alcaldables Eduard Adrobau (Vidreres), Dídac Manresa (Breda), i Sergi Albrich (Sant Joan de les Abadesses). EL jovent independentista de les Comarques Gironines presentarà aquest maig una cinquantena de joves a les llistes dels seus municipis, i reivindica que els i les joves són molt capaços de dur tasques d'alta responsabilitat i treballar per els seus pobles i ciutats. Entre aquest podem trobar-hi la cap de llista més jove amb 18 anys Aroa Céspedes de Girona i el cap de llista més gran Sergi Albrich, 28.

Els candidats que presenten les JERC CCGG són Grau Quintana, Íria Gibert i Bernat Rami per Figueres, Sergi Regàs, Anna Vilà (independent) i Nil Papiol per Hostalric, Dídac Manresa i Laia Jordana per Breda, Eduard Adrobau per Vidreres, Aina Puig per Blanes, Aroa Céspedes per Girona, Jordi Grau i Dani Illa per Calonge, Albert Polo i Georgina Linares per Sant Feliu de Guíxols, Joel Molina, Ariadna Guerrero i Sergi Quiñones per Salt, Xevi Morera i Oriol Clusells per Ripoll, Sergi Albrich per Sant Joan de les Abadesses, Pau Presas i Alba González per Cassà de la Selva, Abel Boades i Eduard Salcedo per Caldes de Malavella, Anna Rius, Pau Puigdevall i Judit Sàncez per Olot. Aquests han sigut els candidats avui presentats avui a l'assemblea regional però encara queden municipis per concretar.
Les JERC afirmen encarar les eleccions municipals amb molta força i creuen que és des dels municipis, és d'on realment es poden aplicar polítiques d'esquerres i de transformació social i nacional del nostre país, per continuar fent passos cap a la independència.