< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.12
2014
Les JERC CCGG demanem la dimissió de la ministra de Foment com a màxima responsable de la nova inundació del túnel del TAV a Girona

Considerem que és inadmissible que ADIF i Foment hagin permès que el túnel del TAV a Girona s'hagi inundat per segona vegada en tan poc temps i exigim responsabilitats.

Davant de la nova inundació del túnel del TAV al seu pas per la ciutat de Girona que ha tingut lloc aquest diumenge al vespre, exigim la dimissió de la ministra de Foment, Ana Pastor, i que ADIF actui i dugui a terme el seguit d'actuacions a què s'havia compromès ja que, o bé no s'han efectuat o no han estat suficients per evitar la nova inundació. 
 
Cal que 
la ciutat faci un ple extraordinari o una nova audiència pública sobre el TAV per tal que la ciutadania conegui quina és la situació de les obres i quines garanties de seguretat ofereix la infraestructura d’alta velocitat al seu pas per Girona. 

Les competències en seguretat i el compliment de la llei de Protecció Civil recau en la Generalitat i, per tant, cal exigir a la conselleria que faci complir la llei i, fins i tot, suspendre el servei fins que ADIF certifiqui que la seguretat està garantida, si és necessari.

Imatge de la via del TAV inundada al seu pas per l'estació de Girona Imatge de la via del TAV inundada al seu pas per l'estació de Girona