< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.01
2013
Les JERC CCGG mostren el seu rebuig a la demanda del Govern Espanyol en contra de l'Ajuntament de Vidreres

Les JERC Comarques Gironines mostren el seu rebuig a la demanda del Govern Espanyol en contra l’Ajuntament de Vidreres i mostren el seu total suport al regidor del consistori i membre de les JERC Eduard Adrobau.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de les Comarques Gironines mostren el seu rebuig a la demanda interposada per la Delegació del Govern Espanyol aquest matí en contra de l’Ajuntament de Vidreres. I en concret volen mostrar el seu suport a Eduard Adrobau, tinent alcalde de la població i membre de les JERC, i a tot el grup municipal d’ERC.
Al mateix temps volen recordar les denúncies que van posar de manifest quan es va produir la denúncia contra l’Ajuntament de Celrà, també governat conjuntament per ERC i la CUP:

1) Que l’Estat Espanyol utilitza les administracions públiques per interessos partidistes i ideològics, en utilitzar-les per actuar contra altres institucions per motius ideològics i de persecució política.

2) Que les administracions públiques de l’Estat haurien de vetllar per la defensa dels drets de tots els ciutadans, com ho són el dret a la vivenda, el treball, o a una sanitat i educació públiques i universals, i no només dels interessos del partit que Governa l’Estat Espanyol, el Partit Popular i els seu lobbies associats.

3) Que l’Estat Espanyol, i el Partit Popular estan duent a terme una persecució política contra totes aquelles institucions que no coincideixen ideològicament amb les seves concepcions d’Estat i societat.

Al mateix temps el Portaveu de les JERC-CCGG ha afirmat que: “el Govern Espanyol té poca o cap legitimitat per denunciar ajuntaments que aproven democràticament resolucions, quan el mateix Govern de l’Estat incompleix de manera reiterada les seves pròpies lleis: ja siguin pressupostos, incomplint les inversions que pertoquen al territori català, o bé incomplint la seva pròpia Constitució pel que fa a les retallades de drets dels ciutadans, degut a la seva incompetència per governar i gestionar el país”.

Les JERC Comarques Gironines mostren el seu total suport a la població de Vidreres i als membres del seu grup municipal d’ERC, i es posen a la seva disposició per dur a terme les accions necessàries, per denunciar aquests fets, exigint a l’administració espanyola la retirada de la denúncia immediata.