< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.05
2007
LES JERC COMARQUES GIRONINES AMB MÉS FORÇA QUE MAI ALS MUNICIPIS

Les JERC de les Comarques Gironines varen presentar ahir a Fortià els seus candidats a les eleccions municipals del proper 27 de maig. Eduard Adrobau, el portaveu regional, va exposar el programa de les JERC, on va destacar la necessitat d’aplicar polítiques per facilitar l’accés a l’habitatge i potenciar la participació juvenil en l’àmbit local, element imprescindible per aconseguir unes polítiques de joventut que responguin a la realitat de cada municipi. Adrobau també va ressaltar l’augment de la presència de les JERC a les llistes d’Esquerra, que en les pròximes eleccions municipals comptaran amb més d’una trentena de candidats.

Les JERC de les Comarques Gironines varen presentar ahir a Fortià els seus candidats a les eleccions municipals del proper 27 de maig. Eduard Adrobau, el portaveu regional, va exposar el programa de les JERC, on va destacar la necessitat d’aplicar polítiques per facilitar l’accés a l’habitatge i potenciar la participació juvenil en l’àmbit local, element imprescindible per aconseguir unes polítiques de joventut que responguin a la realitat de cada municipi.

Adrobau també va ressaltar l’augment de la presència de les JERC a les llistes d’Esquerra, que en les pròximes eleccions municipals comptaran amb més d’una trentena de candidats.

L’acte s’ha realitzat a Fortià, on Francesc Brugués, membre de l’executiva regional de les JERC, serà el número 2 de la candidatura d’Esquerra en aquest municipi. Per a Brugués els joves són necessaris per revitalitzar la dinàmica de l’Ajuntament.

fotocandidats-231.jpg fotocandidats-231.jpg