< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.01
2013
Les JERC Comarques Gironines animem a la ciutadania a sumar-se a la concentració contra la visita del príncep Felip i Mariano Rajoy en motiu se la inauguració del TAV.

El jovent independentista mostrem el nostre rebuig total envers la visita del príncep Felip de Borbó i del president del govern Mariano Rajoy a la ciutat de Girona en motiu de la inauguració del Tren d'Alta Velocitat.

Les JERC Comarques Gironines fem una crida a tota la ciutadana per sumar-se a la concentració que es realitzarà demà dia 8 de Gener a les 12 del migdia davant de l'estació RENFE per protestar contra la visita dels president Rajoy i Felip de Borbó. Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya creiem que no és necessària tota aquesta parafernàlia per inaugurar el TAV. Tenint en compte que és una obra que arriba amb un retard important, a la vegada que tenim una xarxa d'infraestructures pobre i dèbil, construïda sense cap mena de racionalitat i que sembla que ningú tingui intenció de millorar.
Les JERC, no permetrem que es miri cap a una altra banda, apartant l'atenció del dèficit en infrastructures que segueixen patint les nostres comarques, començant per la N-II, de la que es demana des de fa temps el desdoblament, i a la que han perdut la vida un gran nombre de persones en els últims anys. Com ha deixat clar aquest matí el portaveu de les JERC de les Comarques Gironines, Pau Presas, “No calen inauguracions de bombo i plateret, quan és una obra que porta anys de retard i quan tenim una xarxa d'infraestructures sense cap mena de racionalitat tècnica ni econòmica”.
Per altra banda, el jovent independentista, volem deixar clar que nosaltres, els gironins i catalans, no tenim príncep, no creiem en aquest sistema caduc, que no deixa de ser antidemocràtic i que discrimina als ciutadans per raons de llinatge. De manera similar, tampoc ens sentim representats pel president del govern Espanyol, i no trobem gens necessària la seva visita ja que mai ha mostrat cap mena preocupació pel benestar dels Països Catalans.

Així doncs, el jovent independentista de les Comarques Gironines, fem una crida a la població gironina a unir-se a aquesta protesta, és hora de dir prou, que no ens prenguin més el pèl. Estem farts de mentides i incompliments, és hora de parar-los-hi els peus per tant aquest dimarts sortim totes i tots al carrer per fer sentir les nostres veus.  

concentració tav concentració tav