< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.02
2016
Les JERC Comarques Gironines aprovem el Pla de treball i el Pressupost 2016

Les JERC Comarques Gironines vam celebrar dissabte l’Assemblea Regional en què vam aprovar el Pla de treball i el pressupost del 2016 i vam escollir el nou secretari de finances.

La militància de les JERC Comarques Gironines estava convocada el passat dissabte a l’Assemblea Regional que té lloc anualment a principis d’any i que en aquesta ocasió s’emplaçava a Girona. Pau Bahí, portaveu de les JERC CCGG va fer l’explicació de l’informe polític, posant èmfasi en què “el 2015 ha estat marcat per tres comicis electorals que han condicionat els esforços de l’organització”.

El següent punt de l’ordre del dia va ser la reestructuració de la Permanent Regional. Vam aprovar per unanimitat l’entrada de Marçal Gallego com a Secretari de Finances.

Finalment cal destacar la presentació del Pla de treball de cada secretaria, i el Pressupost de cares al 2016. Des de la Permanent es va remarcar que les línies de treball plantejades segueixen tres eixos bàsics de debat que són la defensa del Territori, el sistema educatiu i les polítiques de joventut.

Assemblea regional Assemblea regional