< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.09
2013
Les JERC Comarques Gironines celebrem el nostre IV Congrés i renovem la Permanent Regional

Les JERC Comarques Gironines hem reescollit Pau Presas com a portaveu regional en el marc del IV Congrés Regional celebrat a Pontós aquest passat cap de setmana.
També vam escollir les persones que formaran part de la permanent regional i es van aprovar els informes de la permanent anterior.
El reescollit portaveu, va voler destacar la importància del moment que viu Catalunya i sobretot del paper que ha de tenir el jovent en aquest procés. "Vivim un moment històric, encara més accentuat després d'aquest Onze de Setembre, i cal que el jovent continuem treballant perquè es realitzi la consulta i continuem caminant cap a l'alliberament social i nacional del nostre país", va afirmar. Conjuntament amb el cassanenc formaran part de la permanent la blanenca Aina Puig com a secretària d'organització; els figuerencs Pau Bahí i Pau Torrent, secretaris de Coordinació Territorial i Finances respectivament; el cristinenc Pol Girbal, que s'ocuparà de la secretaria de Comunicació i Formació; la colomenca Ànnia Dilmé a la secretaria d'Universitats i les cellerenques Carla Masmiquel a la secretaria d'igualtat i medi ambient i Judit Puig s'encarregarà del projecte Destaca't.

Després del Congrés començà l'ESLIC, l'Escola de Seccions Locals i Comarcals de les JERC CCGG centrada en el paper que les JERC hem de tenir en el procés que viu Catalunya. Xerrades amb Gemma Calvet i Joan Ridao, Josep Ginesta i Albert Castellanos. La diputada a Madrid Teresa Jordà, la diputada de les JERC al Parlament de Catalunya Marta Vilalta i el portaveu nacional de les JERC Gerard Gómez també van passar per l'ESLIC.  

Foto de família dels assistents al IV Congrés Regional Foto de família dels assistents al IV Congrés Regional