< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.09
2016
Les JERC Comarques Gironines celebrem l’ESLIC a Corçà

Aquest cap de setmana, la casa de colònies l’Ocell de Corçà ha acollit la dotzena edició de l’Escola de Formació Regional, l’ESLIC, que com cada any organitzem les JERC Comarques Gironines.

En el marc de l’ESLIC hem realitzat diverses activitats, començant per un taller que va tractar sobre lideratge i treball en equip i un dinar amb Sergi Sabrià, portaveu d’ERC. També vam debatre què vol dir ser d’esquerres i què volem que siguin les JERC, amb Macià Serra, Marc Puig, Íria Gibert, Daniel Moliné, Laia Cañigueral i Quim Ayats.

També hem comptat amb la presència de Lluís Llach, en una xerrada sobre el Procés. Finalment, el sopar va comptar amb la companyia de Teresa Jordà, diputada al Congrés i Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament.

Finalment, diumenge al matí hem fet una caminada pel Ter amb Pau Masramon, membre de la Plataforma Aigua és Vida de Girona, per tal de conèixer què suposa l’incompliment del cabal ecològic mínim i mostrar el compromís de les Joventuts en la lluita contra aquesta problemàtica.

D’altra banda, dissabte al matí un bon nombre de militants de les JERC d’arreu de Comarques Gironines van assistir també al VI Congrés Regional que s’hi va dur a terme. En aquest Congrés s’ha presentat i escollit la nova Permanent Regional entrant amb Marçal Gallego com a Portaveu, Xènia Sala com a Secretària d’Organització, Oriol Planella com a Secretari de Finances, Sergi Quiñones com a Secretari de Formació i Acció Política, Mireia Badia com a Secretària d’Imatge i Comunicació i Anna Freixas com a Secretària de la Dona i Moviments Socials.

ESLIC 2016 ESLIC 2016