< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.11
2008
Les JERC Comarques Gironines conmemorem el centenari de l'estelada

Les JERC Comarques Gironines volem conmemorar el centenari de l'estelada amb un acte estès al conjunt de les nostres comarques i amb seguiment centralitzat a la ciutat de Girona.

 
Al llarg del proper diumenge dia 23, els militants de les JERC Comarques Gironines penjaran a 100 punts emblemàtics de pobles de les nostres comarques una bandera estelada, totes elles numerades de l'1 al 100, i se'n prendrà una instantània. Acte seguit s'enviaran via internet les imatges a la ciutat de Girona des d'on s'haurà instal·lat un gran mural a Plaça Catalunya amb 100 caselles per emplenar. Són les 100 caselles de totes i cadascuna de les numerades estelades, que aniran rebent la seva respectiva fotografia al llarg del dia fins arribar a completar-lo a mitja tarda.

 
Des de JERC Comarques Gironines volem convidar a tothom a contemplar l'evolució del mural i, en concret, de totes i cadascuna de les imatges que deixaran, per un dia, els pobles i llocs emblemàtics més reconeguts de les nostres comarques en llibertat.

 
Visca la terra!