< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.02
2011
Les JERC Comarques Gironines decebudes amb l'actuació del govern actual respecte el conveni amb Ryanair.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Comarques Gironines volem mostrar el nostre total desacord amb la decisió del “Govern dels Millors” pel que fa a la qüestió de no renovar el conveni econòmic amb la companyia aèria Ryanair.
Aquesta acció comportarà una immediata reducció de vols tant entrants com sortints de l'Aeroport de Girona, i l'eliminació de rutes aèries que només es duen a terme per aquesta companyia irlandesa.
Aquest fet significarà danyar greument les possibilitats de recuperació econòmica de les Comarques Gironines, i en particular, el sector turístic, el qual durant els últims anys ha realitzat importants inversions per tal de posar les Comarques Gironines al mapa turístic mundial. A més cal tenir en compte que això també comportarà la pèrdua de més 2000 llocs de treball sumats als ingressos que es deixaran de percebre per la disminució del nombre de turistes.
Amb aquest tipus de decisions l’actual “Govern dels Millors” demostra que són els millors fent favors als seus amics centralistes i de l’Àrea Metropolitana, i que en cap cas tenen en compte una concepció territorial del país, o que surti del radi de Barcelona.
En aquest sentit, El portaveu de les JERC Comarques Gironines, Pau Presas, ha afirmat que: "El senyor Artur Mas cal que recordi que és el President de Catalunya, i no de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que alhora de prendre decisions cal tenir en compte els diversos territoris que integren aquest país”.

A tal efecte demanem a tots els diputats de Convergència i Unió de les Comarques Gironines i els seus dirigents, que igual que exigeixen al PSC que tingui veu i vot propis i diferenciats a Madrid per defensar els interessos de Catalunya, facin el mateix al Parlament de Catalunya, i que votin en contra de totes les decisions del Govern de Convergència i Unió, que vagin en contra els interessos i progrés de les Comarques Gironines.  

ryanair ryanair