< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.12
2013
Les JERC Comarques Gironines emplacem a celebrar el referèndum 2014 per superar la Constitució Espanyola i construir la República Catalana

Les JERC Comarques Gironines mostrem el nostre rebuig a la Constitució Espanyola amb un vídeo al YouTube on destruïm una Constitució Espanyola Gegant i on construïm una silueta dels Països Catalans. El vídeo forma part de la nova campanya "SOM L'EINA. Vine a construir la República Catalana!" que hem engegat per animar a totes i tots els joves de comarques gironines a apropar-se al projecte i a participar en el procés.


"És el moment de deixar enrere la Constitució Espanyola, és el moment de Construir la República Catalana", ha dit el portaveu de la federació regional, i ha afegit amb contundència que "no podran impedir que se celebri el referèndum per la independència argumentant que és anticonstitucional, fent referència a una Constitució Espanyola que, està signada pel Rei designat per Francisco Franco i que més del 68,6% dels catalans i les catalanes no ha votat".

Les JERC, a nivell nacional, hem convocat una manifestació a les 19.00h a Pla de Palau (Barcelona) sota el lema "Superem la Constitució: #referèndum2014", que acabarà amb un acte polític amb Alfred Bosch, diputat d'ERC a Madrid i amb Gerard Gómez, Portaveu Nacional de les JERC; i amb un concert de Pepet i Marieta i de Tropical Riots PD's.