< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.11
2011
Les JERC Comarques Gironines enviarem 10.000 postals a La Moncloa amb els motius pels que el Jovent Independentista Talla amb Espanya


Les JERC hem presentat amb Teresa Jordà, candidata d’ERC-RCAT-Catalunya Si, i Nil Papiol, membre de les JERC a la candidatura independentista, la campanya “Talla amb Espanya”.

La campanya consisteix en la distribució de 10.000 postals amb l’adreça de la Moncloa i amb el lema “Talla amb Espanya”. Les JERC distribuirem els propers dies les postals i demanarem als ciutadans que les enviïn a la Moncloa, amb l’objectiu que el govern espanyol s’adoni que els ciutadans de Catalunya estem tips de la situació actual.

Nil Papiol i Teresa Jordà, que ahir van encetar la campanya enviant les dues primeres postals des de Correus de Girona, van explicar els motius de la campanya, que s’expliquen també a la postal.

“Espanya ens maltracta, ens enganya i ens roba”, indiquen les postals. Les JERC argumentem que l’Estat espanyol roba cobrant peatges, espoliant anualment 22.000 milions als catalans, mantenint la monarquia i malgastant diners públics amb línies d’alta velocitat no necessàries.

Igualment, les postals porten escrit que l’Estat espanyol “enganya” Catalunya perquè no reconeix el dret d’autodeterminació, perquè rescata bancs que no ajuden els ciutadans, perquè deixa les obres de millora que s’haurien hagut de fer fa anys a mitges, com l’N-II, i perquè il•legalitza partits d'esquerres i independentistes.

Per últim, la postal inclou el maltractament de l’Estat cap a Catalunya i ho exemplifica amb els descens de beques pels estudiants dels Països Catalans i amb la despesa militar que passa per davant de la sanitat, l’educació i la cooperació. Igualment, les JERC mantenim que les reformes laborals aprovades aquesta legislatura suposen la precarietat laboral i entenem també el manteniment de les centrals nuclears i la construcció dels magatzems de residus nuclears com una forma de maltractament.

Nil Papiol i Teresa Jordà han fet una crida al jovent de les Comarques Gironines perquè s’animin a enviar les postals atès que sobren motius de queixa.
 

talla amb espanya presentació talla amb espanya presentació