< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.04
2013
Les JERC Comarques Gironines es sumen a l'Edu Marxa

El jovent independentista i d’esquerres de les Comarques Gironines es suma a l'Edu Marxa que es realitzarà aquest proper dissabte 13 d'abril, i que acabarà amb una concentració a la plaça Pompeu Fabra de Girona a les 12 del migdia, per tal de reivindicar una escola pública, de qualitat, laica i en català.

Les JERC Comarques Gironines recolzen fermament la iniciativa de l'Edu Marxa, i es sumen a les mobilitzacions que començaran des de diversos pobles de la demarcació fins a la ciutat de Girona, per posar de manifest que la situació actual no pot continuar, que no es poden permetre més retallades en el sistema educatiu públic i que la LOMCE no és benvinguda.

Des de les JERC es vol fer una crida a tota la ciutadania perquè es sumi a la iniciativa esmentada, ja que segons els portaveu de les JERC Comarques Gironines, Pau Presas, ‘només sumant esforços aconseguirem que els nostres drets siguin respectats, i l'educació a hores d'ara és un dret fonamental, un dels pilars de la societat, i no podem permetre que aquesta sigui infravalorada, ni malmesa’.

Les JERC defensen una educació pública, de qualitat, universal i laica, en la qual el català sigui l’idioma vehicular en l’educació dels infants a tots els nivells. Al mateix temps que insten al govern a mantenir l’actual model d’immersió lingüística, i de fer les passes necessàries dins el procés d’emancipació nacional que garanteixin el ingressos necessaris per tal de garantir un sistema educatiu de qualitat i on tothom hi pugui tenir accés.

Per aquest motius les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya animem a la ciutadana a sortir al carrer i donar suport als actes organitzats el proper dia 13 d’abril per l’Edu Marxa.
  

Edu Marxa Edu Marxa