< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.03
2013
Les JERC Comarques Gironines presentem nova secció local a Palafrugel

Aquest divendres 15 de Març les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya hem presentat una nova secció local a Palafrugell. La inauguració s'ha dut a terme a les vuit del vespre al Museu del Suro i hi han assistit una norantena de persones.

La presentació de la nova secció local ha comptat amb la intervenció del futur portaveu de les JERC Palafrugell Eudald Pagès; Sergi Sabrià, diputat al Parlament de Catalunya; Gerard Gómez, Portaveu nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya; i Joan Tardà, diputat al Congrés Espanyol. Aquest últim ha deixat clar que ens trobem en un moment en que el país s'està esmicolant, i que la única solució per sortir de la crisis econòmica és la República Catalana, en la constitució de la qual les forces d'esquerres han de tenir-hi un paper molt important.

Les JERC Comarques Gironines encarem aquesta etapa amb molta il·lusió, i preparem aquesta expansió amb molta força, coratge i orgull. Com ha dit el portaveu de les JERC a les Comarques Gironines, Pau Presas, “el jovent independentista gironí estem en una fase d'expansió important, després de la inauguració de les JERC Palafrugell, cada cop són més joves els que es sumen a l'independentisme d'esquerres de les JERC”. Presas també ha explicat que estan preparant la presentació de la nova secció local de Lloret de Mar. El jovent independentista tenim com a objectiu intensificar la nostra presència arreu del territori, i així preparar les Comarques Gironines pel referèndum per la independència de Catalunya de l'any 2014.