< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.12
2014
Les JERC Comarques Gironines renovem la Permanent Regional

Aquest dissabte les JERC Comarques Gironines hem celebrat el V Congrés Regional a Cassà de la Selva en el qual hem renovat la Permanent Regional. Pau Presas i Bertran, Portaveu Regional de l'organització des de l'any 2010, ha cedit el relleu a Pau Bahí Segura.

Pau Bahí, de Figueres, ha estat escollit per la militància com a nou Portaveu Regional de l'organització. Ha mostrat la seva intenció de seguir fent créixer l'organització arreu del territori aprofitant l'actual context polític i les properes eleccions municipals. Al mateix temps vol reforçar el nostre paper en la construcció d'una futura República Catalana des d'una perspectiva social i des de l'esquerra.

La nova Permanent Regional està formada per Pau Bahí com a Portaveu, Pol Girbal com a Secretari d'Organització, Xènia Sala com a Secretària d'Imatge i Comunicació, Oriol Planella com a Secretari d'Activisme i Campanyes, Judit Puig com a Secretària de Coordinació Estudiantil i Formació, Carla Masmiquel com a Secretària de la Dona i Moviments Socials, i Ànnia Dilmé com a Secretària de Medi Ambient.

Pau Presas, que havia decidit no tornar a encapçalar la Permanent Regional, durant el balanç fet dels seus quatre anys de mandat ha destacat el gran avenç que hem realitzat les JERC a les Comarques Gironines, on malgrat la situació de crisi econòmica i els difícils moments pels quals ha passat el partit des de l'any 2010, hem aconseguit consolidar i mantenir l'organització al mateix temps que hem treballat intensament per seguir fent-la créixer arreu del territori gironí. També ha remarcat la creixent mobilització i el posicionament de les JERC Comarques Gironines en les principals problemàtiques polítiques i reclamacions socials succeïdes fins al moment a la demarcació, com la carretera N-II, el fracking, les mobilitzacions universitàries, les consultes populars de quatre anys enrere, les diverses campanyes electorals, o la campanya i la jornada del passat 9 de novembre.
 

La nova Permanent Regional La nova Permanent Regional