< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.04
2007
Les JERC de Blanes presenten el programa per a la Regidoria d'Emancipació Juvenil, on destaca la clara aposta pel jovent blanenc

Amb les incorporacions de Joan Bertrana i Marc Coll a la llista d'Esquerra a les properes eleccions municipals, Esquerra incorpora dues persones actives dins el teixit associatiu blanenc. Joan Bertrana, president de la Colla de Gegants de Blanes, i Marc Coll, un dels promotors de la fira d'entitats de Blanes i vinculat a diverses entitats del municipi, juntament amb el portaveu de les JERC de Blanes, Marc Puig, han presentat aquesta tarda el programa electoral específic per a la Regidoria d'Emancipació Juvenil, actualment anomenada Regidoria de Joventut.


Amb les incorporacions de Joan Bertrana i Marc Coll a la llista d'Esquerra a les properes eleccions municipals, Esquerra incorpora dues persones actives dins el teixit associatiu blanenc.

Joan Bertrana, president de la Colla de Gegants de Blanes, i Marc Coll, un dels promotors de la fira d'entitats de Blanes i vinculat a diverses entitats del municipi, juntament amb el portaveu de les JERC de Blanes, Marc Puig, han presentat aquesta tarda el programa electoral específic per a la Regidoria d'Emancipació Juvenil, actualment anomenada Regidoria de Joventut. Amb aquesta proposta, Esquerra-Blanes s'ha compromès, en boca del seu alcaldable, Joan Puig, a respectar-la íntegrament hi ha incorporar-la dins el seu programa electoral. Joan Puig també ha destacat la necessitat de redireccionar l'actual Regidoria de Joventut, que ha quedat estancada, a través de les propostes que es recullen al programa presentat aquesta tarda.

Dins el programa electoral per a la Regidoria d'Emancipació Juvenil, cal destacar entre diverses propostes la creació de sales d'estudi i l'adaptació dels horaris de la Biblioteca a les necessitats acadèmiques del jovent, la promoció de naus industrials per a joves emprenedors, la creació d'habitatges de protecció destinats a joves, la integració del servei de bus al sistema tarifari integrat, la creació d'un carnet jove de transport, la creació d'un servei de bus nit, la creació d'un Consell de Joves participatiu i decisori amb el suport de l'Ajuntament, la potenciació de les entitats entre el jovent i la creació d'un carnet cultural per a joves.

Per a qualsevol altre consulta, el programa electoral de la Regidoria d'Emancipació Juvenil el podeu trobar als diferents punts d'informació de joves que té l'Ajuntament, a la pàgina web d'Esquerra-Blanes, www.mullatperblanes.cat, i a l'oficina electoral, situada al passeig de Dintre, 18.

dsc04256-206.jpg dsc04256-206.jpg