< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.12
2008
Les JERC enterraran la constitució espanyola el 6 de desembre

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) assistiran a l’enterrament de la constitució espanyola el pròxim dissabte 6 de desembre a Barcelona, morta als trenta anys d’edat a causa d’una greu insuficiència democràtica de caràcter genètic. Per aquest motiu les JERC convoquen el jovent al concert de celebració que tindrà lloc a la plaça dels Àngels de Barcelona (davant del MACBA) a les 18 hores de la tarda. El concert coincidirà amb la final del concurs Música Jove i comptarà amb els grups Xeic! (ska-rural), Itaca (ska, reggae i fusió), Kisapke (rock català) i sonAson (rumba-salsa). Aprofitant l’avinentesa, el jovent independentista organitza un acte polític amb parlaments de Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC, i Joan Tardà, diputat d’Esquerra al Congrés espanyol. Per posar la cirereta al pastís tenen preparada una sorpresa sonada.

El jovent independentista sortirà al carrer per protestar contra un text redactat sota l’ombra del franquisme que ha esdevingut el principal instrument de l’Estat contra els drets dels catalans

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) assistiran a l’enterrament de la constitució espanyola el pròxim dissabte 6 de desembre a Barcelona, morta als trenta anys d’edat a causa d’una greu insuficiència democràtica de caràcter genètic. Per aquest motiu les JERC convoquen el jovent al concert de celebració que tindrà lloc a la plaça dels Àngels de Barcelona (davant del MACBA) a les 18 hores de la tarda. El concert coincidirà amb la final del concurs Música Jove i comptarà amb els grups Xeic! (ska-rural), Itaca (ska, reggae i fusió), Kisapke (rock català) i sonAson (rumba-salsa).

Aprofitant l’avinentesa, el jovent independentista organitza un acte polític amb parlaments de Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC, i Joan Tardà, diputat d’Esquerra al Congrés espanyol. Per posar la cirereta al pastís tenen preparada una sorpresa sonada.

Resposta a Ciudadanos

Davant del comunicat de Ciudadanos on s’acusa les JERC d’organització violenta per protestar contra la constitució, el jovent independentista declara que aquesta acusació respon a una mania persecutòria de Ciudadanos, que amb el text constitucional com a dogma inamovible, intenta criminalitzar l’independentisme i tothom que no pensa com ells. Aquests moviments marginals espanyolistes són els mateixos que s’omplen la boca de la paraula democràcia al mateix temps que frisen perquè el Tribunal Constitucional espanyol retalli l’Estatut aprovat en referèndum per la majoria del poble de Catalunya. El jovent independentista considera preocupant aquestes obsessions de Ciudadanos, que a vegades recorda més un grup “hooligan” que no pas un partit democràtic per les seves neures contra la llengua catalana i el dret a decidir dels catalans.

Les JERC són una organització que treballa pels drets juvenils, la creació d’una societat justa i la independència dels Països Catalans de manera pacífica des de fa més de 75 anys, i no acceptaran lliçons de democràcia de cap grupuscle espanyolista que té com a activitat principal l’intent de fragmentació social del nostre país fent servir la nostra llengua de forma demagòga.


Espanya és crisi!! Enterrem la seva constitució!!


Independència i Socialisme!!

esquela6d08-617.jpg esquela6d08-617.jpg