< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.12
2018
Les JERC Figueres lamentem els missatges d’odi de l’alcalde Jordi Masquef a les xarxes i n’exigim la retirada

Els seus comentaris, arran dels robatoris a les casetes del mercat de Nadal, són totalment populistes, irresponsables i  estigmatitzadors i en cap cas contribueixen a solucionar els problemes d’inseguretat de Figueres
Els seus comentaris, arran dels robatoris a les casetes del mercat de Nadal, són totalment populistes, irresponsables i  estigmatitzadors i en cap cas contribueixen a solucionar els problemes d’inseguretat de Figueres

Durant la matinada entre els dies 6 i 7 de setembre, es van produir robatoris a les casetes del mercat de Nadal, ubicades a la Rambla de Figueres, i que van acabar amb la detenció de cinc joves i la recuperació dels diners que s’havien sostret gràcies a la intervenció de la Guàrdia Urbana.
 
Tanmateix, la reacció de l’alcalde Jordi Masquef no s’ha fet esperar, i a través de diferents xarxes socials ha emès missatges com ara Tip i indignat de la xusma que campa pels nostres carrers o Cal una llei més dura per frenar a aquesta gentussa. Des de les JERC Figueres entenem que aquesta reacció per part de l’alcalde:

  • És irresponsable, i més en el moment actual on les forces polítiques d’extrema dreta estan en auge arreu d’Europa.
  • És populista perquè a sis mesos d’unes eleccions municipals intenta aprofitar una desgràcia per treure’n rèdits electorals.
  • És irrespectuós i demagog, ja que demostra molt poc coneixement de la realitat de Figueres i contribueix a un mal clima social per resoldre les problemàtiques a la ciutat, no només de seguretat sinó també de pobresa.
  • És inconscient, sobretot pel fet de que fins fa pocs dies era Regidor de Joventut, perquè el seu missatge estigmatitza el jovent.
 
Per tot això, des de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Figueres exigim a l’alcalde Jordi Masquef que es retracti de les seves publicacions a les xarxes socials, que deixi d’actuar a cop de foto i piulada i que contribueixi de veritat a trobar una solució pels problemes de la ciutat conjuntament amb la resta de partits polítics, associacions i entitats.

Comentari de l'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, al Facebook Comentari de l'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, al Facebook