< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2016
Les JERC Palafrugell organitzen el concurs d’Instagram #PalafrugellObreelsUlls

El concurs pretén incentivar a la població palafrugellenca que contribueixi en millorar la ciutat tot denunciant, per mitjà de fotografies, aquells aspectes que necessiten ser canviats.

#PalafrugellObreelsUlls és el concurs de foto-denúncia que han organitzat les JERC Palafrugell i que busca la implicació de la ciutadania en la millora de la població. Per participar-hi cal penjar a la xarxa social Instagram, entre els dies 1 i 20 de març, una fotografia que mostri alguna reivindicació o crítica referent a la ciutat amb el hashtag #PalafrugellObreelsUlls.

Les dues millors fotografies seran escollides per un jurat. El primer premi és un abonament per a l’Acampada Jove i el segon, un sopar al Racó de la Festa Major organitzat per Birres Braves. Per a més informació es pot consultar la pàgina palafrugellobreelsulls.wordpress.com.

El format del concurs va sorgir el 2014 a Figueres, on ja s’han celebrat amb èxit dues edicions. Fruit del concurs, les JERC Figueres han aconseguit que s’aprovi una moció per crear una aplicació per a mòbils que faciliti la comunicació amb l’Ajuntament. L’any passat, Salt també va sumar-se a la iniciativa.

#PalafrugellObreelsUlls #PalafrugellObreelsUlls