< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.03
2013
Les JERC presentem nova secció local a Palafrugell


Aquest proper divendres 15 de Febrer les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a les Comarques Gironines realitzarem la presentació de la nostra nova secció local a Palafrugell. La inauguració es durà a terme a les vuit del vespre al Museu del Suro de Palafrugell.

A l'acte hi intervindran, entre d'altres, el diputat d'Esquerra al Congrés Espanyol Joan Tardà; Gerard Gómez, portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya; i Sergi Sarbrià, diputat del Parlament de Catalunya. Aquesta presentació és la segona que es realitza dins la fase d'expansió que estem vivint les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, després de la celebrada el 23 de febrer a Vilablareix. Properament es durà a terme també la inauguració de la secció local de Lloret de Mar.

Les JERC Comarques Gironines encarem aquesta etapa amb molta il·lusió, i preparem aquesta expansió amb molta força, coratge i orgull. Com ha dit el portaveu de les JERC a les Comarques Gironines, Pau Presas, “el jovent independentista gironí estem en una fase d'expansió important, després de la inauguració de les JERC Vilablareix, cada cop són més joves els que es sumen a l'independentisme d'esquerres de les JERC. El jovent independentista tenim com a objectiu intensificar la nostra presència arreu del territori, i així preparar les Comarques Gironines pel referèndum per la independència de Catalunya de l'any 2014”.