< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.10
2012
Les JERC ratifiquen els seus candidats a les eleccions del Parlament


Aquest matí les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya hem realitzat el  Consell Nacional a la seu d'Esquerra de Barcelona, en el qual hem ratificat els candidats que presentaran a les eleccions del pròxim 25 de Novembre al Parlament de Catalunya

Així doncs, els candidats que han estat ratificats per a les eleccions a les Comarques Gironines són el cassanenc Pau Presas, actual portaveu de les JERC CCGG; la gironina Ariadna Jou, i Susanna Pagès d'Olot. Els tres han estat validats amb una gran nombre de vots a favor.

Les JERC Comarques Gironines agafem aquestes eleccions amb molta força i pensem que estem davant d'un moment històric importantíssim per la nació catalana. Creiem que l'independentisme d'esquerres és l'eina crucial per avançar cap a un país totalment lliure i socialment just, on es garanteixi la igualtat d'oportunitats entre les i els ciutadans. Som punta de llança de l'independentisme i estem disposats a treballar de valent per construir un país que sigui realment per a tots. 

Candidats Candidats