< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.02
2011
Més d'una trentena de grups d'inscriuen al Destaca't 2011!

El Destaca't ha rebut 40 inscripcions per participar en el concurs de música jove, consolidant així la seva presència entre els grups de música jove de les Comarques Gironines

El Destaca't ha rebut 40 inscripcions per participar en el concurs de música jove, consolidant així la seva presència entre els grups de música jove de les Comarques Gironines

Aquest passat divendres a la nit, es va tancar el període d’inscripcions al concurs DESTACA’T 2011 de les Comarques Gironines amb un alt nombre d’inscripcions. Aquest any, des de l’organització del DESTACA’T s’havia ampliat a 4 el nombre de semifinals, per tal de poder fer entrar en concurs a 24 grups novells d’arreu de les Comarques Gironines.

Tot i aquesta ampliació, aquest any, les 24 places s’han quedat curtes, ja que el concurs ha rebut un total de 40 inscripcions de grups d’arreu de les Comarques Gironines. És per això, que des de l’organització del DESTACA’T s’està estudiant la possibilitat d’organitzar una semifinal més per poder incloure 30 dels 40 grups inscrits, i per tant, poder donar l’oportunitat de participar en aquest concurs a molts més joves d’arreu de les Comarques Gironines.

Per altra banda, durant les properes setmanes, la comissió organitzadora del DESTACA’T estarà revisant i valorant els grups que s’han inscrit al DESTACA’T 2011, per tal de poder realitzar la selecció dels grups que participaran al DESTACA’T.

Entre els diferents grups inscrits, destacar la inscripció d’un grup de la Catalunya Nord, i la participació de grups d’estils musicals ben diversos, que garanteixen una màxima varietat d’estils en totes les semifinals que es realitzaran.

Finalment, des de l’organització del DESTACA’T volem donar les gràcies als 40 grups que s’han inscrit en aquesta tercera edició del DESTACA’T que promet molt emocionant.

  

DESTACA'T 2011 1r cartell DESTACA'T 2011 1r cartell