< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.12
2018
Najat Driouech trenca estereotips parlant sobre feminisme islàmic a l’Espai Marfà

L’activista social i diputada per Esquerra Republicana, Najat Driouech, va trencar estereotips ahir en una conferència sobre feminisme islàmic celebrada a l’Espai Marfà amb el Jovent Republicà de les Comarques Gironines.

Najat Driouech va reivindicar el seu sentiment de pertinença i arrelament: “Sóc un dona catalana orgullosa del meu origen marroquí. Hi ha gent que això no ho veu compatible amb el feminisme. Però jo em sento orgullosa de les dues coses." “Portar el bel és una decisió personal. El portem perquè volem. Perquè ho decidim. Anar vestida així és una decisió meva personal”, va afegir la diputada.
 
L’alcaldable d’ERC Girona, Quim Ayats, va destacar durant la presentació de la ponent la importància de fer sentir a totes les persones, siguin d’on siguin, que formen part d”un sol poble”. “Per Esquerra quan parlem d'un sol poble, no ens referim només a una manera de fer. És una convicció," va destacar Quim Ayats. Prèviament a la conferència, Ayats, i membres de la secció local, es van reunir amb diversos representants de la comunitat marroquina de Girona per compartir i debatre les inquietuds que els afecten i els preocupen. L’objectiu d’aquesta trobada és que la comunitat marroquina participi activament en la construcció de la Girona multicultural que existeix i que vol ERC Girona.

Militància de Comarques Gironines amb la diputada Najat Driouech Militància de Comarques Gironines amb la diputada Najat Driouech