< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.06
2006
Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura

L'Acampada Jove 2006 augmenta la seva extensió amb una nova zona: l’Espai Natura. Es tracta d’un terreny de 5.000 metres quadrats de bosc situat al costat de l’Espai Independència (la zona principal de concerts) i que estarà oberta durant el dia. El nou espai està pensat per combatre les altes temperatures que es registren en ple mes de juliol, ja que es tracta d’un terreny amb molta ombra, així com per poder fer pícnic i descansar. L'Espai Natura acollirà també la possibilitat de practicar esports populars, activitats d’entreteniment i comptarà amb un servei de bar per a tots aquells acampats i acampades que vulguin passar-hi algunes estones.

Amb aquesta novetat, l’Acampada Jove suma un total de cinc espais diferents, ja que a més del Natura hi ha els de costum: l’Espai Independència, l’Espai Socialisme, l’Espai Cultura i l'Espai Llibertat. 
Pere Aragonès, director de l’ Acampada Jove 2006 i portaveu nacional de les JERC, ha declarat que “l’Espai Natura està creat per a evitar les altes temperatures i refugiar-se de la calor del mes de juliol. Cal remarcar que les JERC només desitgem que les persones acampades puguin gaudir al màxim del festival“.

espai_natura-23.jpg espai_natura-23.jpg