< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.10
2006
Neix una nova secció local: JERC Vall d′Aro

L’anterior diumenge dia 15 es va oficialitzar la creació d’una nova secció local al Baix Empordà , JERC VALL D’ARO.

L’acte de presentació de la nova executiva de les JERC va tenir lloc al poliesportiu de Castell d’Aro a les 6. En primer lloc va donar la benvinguda el nou portaveu, Aleix Padrosa que va anunciar que “aquest és un repte que assumim amb molta il·lusió, ens motiva”, ressaltant que “els joves de la Vall d’Aro no només estem per anar el cap de setmana a Platja d’Aro, també n’hi ha que tenim altres motivacions com la millora de les condicions de vida dels i les joves de la nostra vall”. També va intervenir el Secretari Nacional d’Organització i Finances de les JERC, Joan Almacellas que va explicar el paper de les JERC, afirmant que “som una eina útil per la societat actual”. Joaquim Ayats, Secretari de Finances de la Federació de les JERC Comarques Gironines, va intervenir en la presentació incidint en el naixement de la flama “evidentment inflamable de la que tots en som hereus”.

A l’acte, hi van assistir una trentena de persones de totes les edats.

A continuació es va disputar un partit de futbol sala entre membres de les JERC, amb un tó amistós on es va veure algun detall de qualitat. Seguidament, com ja és tradició a Castell d’Aro, es va pujar a la plaça Lluís Companys per retre homenatge a aquesta figura tant important de la nostra història.

Per primer any l’acte el van organitzar JERC i Esquerra, i l’assistència va superar la d’anteriors anys. Van intervenir Jaume Soler, Secretari d’Organització de les JERC Vall d’Aro i Robert Vallribera, President d’Esquerra Platja d’Aro.

Per acabar la diada es va cantar els Segadors i es van llençar coets. La secció local va oferir un berenar a tots els assistents.