< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.09
2011
Nil Papiol és escollit candidat de les JERC a la circumscripció de Girona a les eleccións al Congrés dels Diputats


Aquest passat dissabte, el Consell Nacional de les JERC va escollir els caps de llista de cada circumscripció electoral, que representaran el Jovent Independentista dels Països Catalans a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya el proper 20 de novembre.

En aquest sentit, Nil Papiol va ser escollit com a cap de llista de les JERC a la circumscripció de Girona. Papiol de 20 anys i militant d’Esquerra i les JERC d’Hostalric va declarar: “És tota una responsabilitat poder representar la veu del Jovent Independentista a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya, i d’aquesta manera agafar el relleu de la Laia Cañigueral” candidata de les JERC ara fa quatre anys i número 3 a les últimes eleccions al Congrés dels diputats.Nil Papiol i Champagne


Nascut a Barcelona el 26 de desembre del 1990. Viu a Hostalric, estudiant de tercer del grau en Ciències Ambientals de la Universitat de Girona. Militant de les JERC des del novembre del 2008 i d’Esquerra Republicana de Catalunya des del novembre del 2010.

Portaveu de la secció local d’Hostalric del 2008 al 2010, Secretari de Finances de les JERC Comarques Gironines durant el període 2009-2010, escollit Secretari de Coordinació Territorial de les JERC Comarques Gironines el setembre del 2010, tasca que duu a terme fins a l'actualitat. Conseller Nacional de les JERC , membre de la sectorial de Política Internacional i Cooperació de les JERC. Candidat de les JERC Hostalric a les eleccions municipals del 2011. Secretari d’Organització de la secció local d’ERC Hostalric des del juliol del 2011.

Representant d’alumnes al Consell Escolar de l’IES d’Hostalric en el període 2005-2008. Des del 2010 representant d’alumnes al Consell d’Estudiants i al Claustre de la Universitat de Girona, membre de la permanent del Consell d’Estudiants de la UdG.
A nivell associatiu forma part de la Coordinadora Cultural d’Hostalric, de la Coordinadora d’Assemblees per la Llengua (CAL). Ha format part de la plataforma Hostalric Decideix i del grup de teatre d'Hostalric.