< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.10
2011
Nil Papiol: "No volem la Gerona del PP, volem la Girona dels drets de les persones, la justícia social i del PP extraparlamentari"

Aquest dimecres, 26 d'octubre, s'ha presentat a l'Auditori Irla de Girona la candidatura que integra Esquerra Republicana de Catalunya, Reagrupament i les JERC a les Comarques Gironines, Catalunya Sí.

Al llarg de l'acte han intervingut la número dos de la llista Gironina i membre de Reagrupament, Rosa Cruz, la cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya i cap de llista a la demarcació de Girona de Catalunya Sí, Teresa Jordà i el cap de llista de les JERC Comarques Gironines, Nil Papiol.

Papiol ha destacat temes com l'Espoli Fiscal que pateixen els Països Catalans i l'engany per part de l'Estat Espanyol que pateixen les Comarques Gironines amb la inacabada obra de la N-II entre d'altres.

El candidat del Jovent Independentista ha fet una crida a no quedar-se a casa i a sortir al carrer per donar suport a la única candidatura independentista que concorre aquestes eleccions del 20 de novembre, Catalunya Sí.

En aquest sentit, Papiol ha sentenciat: "Oi que no volem la Gerona del PP on deixin de ser extraparlamentaris? Oi que volem la Girona dels drets de les persones i la justícia social? Per tant hem de dir. Jo, Jordà"


papiol papiol