< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.03
2011
Oriol Clusells, militant de les JERC Ripoll, és escollit nou Secretari d’Organització de les JERC

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, les JERC, han escollit la nova Permanent Nacional de les JERC, en el marc del seu 23è Congrés Nacional, celebrat a Terrassa, aquest cap de setmana. Les JERC també han aprovat per unanimitat la seva ponència política “Dempeus, jovent independentista!” que marcarà l’estratègia dels propers dos anys. L’objectiu de les JERC és fer créixer la base del moviment del jovent de l’esquerra independentista arreu dels Països Catalans i tornar a esdevenir l’organització que lideri les reivindicacions del jovent del país.

Aquest passat cap de setmana, es va escollir a Terrassa la nova Permanent Nacional de les JERC que serà liderada durant els propers 2 anys pel militant de Barcelona, Gerard Gomez del Moral, i pel militant de Comarques Gironines, Oriol Clusells. Tant en Gerard Gomez, com l’Oriol Clusells també entrant a formar part de la Executiva Nacional d’Esquerra en representació de les JERC.

L’Oriol Clusells és Historiador. Nascut a Vic el 21 de març de 1987. Va entrar a militar a les JERC a inicis de l’any 2004, refundant la secció local de Ripoll. Ha estat Portaveu local de les JERC-Ripoll, Portaveu comarcal de les JERC-Ripollès i membre de les regionals d’Osona-Ripollès-Lluçanès i de Comarques Gironines, després del procés de reestructuració territorial. Actualment és el President de la secció local d’ERC-Ripoll.
En el seu equip els acompanyaran l’Òria Rovira (Catalunya Central), com a secretaria de Finances, Anna Peña (País Valencià), com a secretària de Formació, Àlex Daudén (Barcelona), com a secretari de Campanyes i Mobilitzacions, Marta Vilalta (Ponent), com a secretària de Comunicació, Isaac Peraire (Catalunya Central), com a secretari de Política Institucional, Albert Gaspà (Maresme- Barcelonès Nord), com a secretari de Moviments Socials, Sílvia Casola (Terres de l’Ebre), com a secretària de la Dona, Ricard Sánchez (Barcelona), com a secretari de Política Internacional i Cooperació, i Jordi Romaguera (Maresme- Barcelonès Nord), com a secretari de Medi Ambient i Política Territorial.

Durant el Congrés també es van escollir 15 Consellers Nacionals de les JERC, entre ells l’Aniol Fustè de Girona, Marc Puig de Blanes i Ferran Quintana de Figueres.

Finalment, des de les JERC Comarques Gironines volem agrair la feina realitzada per la Permanent Nacional sortint, en especial a en David Pujol, militant de les JERC de Figueres i que va ser Secretari de Coordinació Territorial de les JERC fins el passat mes d’agost, i a en Marc Puig, militant de les JERC Blanes i que va ocupar la Secretaria de Relacions Internacionals i Cooperació de les JERC.

23e concgrés 23e concgrés