< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.06
2012
Paràsits guanyadors del Destaca't 2012

Paràsits han estat proclamats guanyadors d'aquesta 4a edició del concurs, una edició amb més semifinals, més oportunitats pels grups, i la possibilitat de tocar a l'Acampada Jove 2012, i de gravar una maqueta.

La Gran Final del Destaca't 2012 s'ha realitzat aquest divendres a la Mirona, una nit amb més de 8 hores de música on han participat els grups Paràsits, In-Audito, Blaucel, Red Souls i Rescat. Aquest grups provenien de les diverses semifinals realitzades durant aquests dos últims mesos arreu del territori gironí
A més a més, a part dels finalistes, també han actuat en aquesta nit plena de concerts els guanyadors del Destaca't 2011, l'Exèrcit d'Alliberament Musical, i els padrins de l'edició d'enguany del Destaca't, el grup d'Amer Deskarats.
Prop de 500 persones han passat aquesta nit per la Sala de Música la Mirona per donar suport als grups emergents i gaudir d'aquesta Gran Final del Destaca't 2012. Acabades les actuacions dels cinc participants, i finalitzats els concerts per part de Deskarats i l'Exèrcit d'Alliberament Musical, s'han proclamat els guanyadors d'aquesta quarta edició del Destaca't, Paràsits.

Aquest fet comporta que el grup Paràsits tindran l'oportunitat de tocar en l'Acampada Jove 2012, que es realitzarà a Montblanc els pròxims 12, 13 i 14 de Juliol, en el marc del concurs Música Jove, i de gravar una maqueta de manera totalment gratuïta