< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.04
2019
Seguim creixent: gran èxit d’assistència a l’acte de presentació del Jovent Republicà de Llagostera

Aniol Vinyoles i Jana Font van presentar el nou projecte dirigit a apropar la política als joves del poble

El Jovent Republicà seguim creixent a les Comarques Gironines i arribem cada vegada a més joves del territori. Així ho demostra l’èxit d’assistència assolit la setmana passada a l’acte de presentació de la nova secció local de Llagostera. Més d’una cinquantena de persones, entre elles molts joves, van assistir a l’acte, on Jana Font i Aniol Vinyoles van presentar el nou projecte, acompanyats de l’alcaldable d’ERC a Llagostera, Toni Navarro, el Portaveu Nacional del Jovent Republicà, Pau Morales, i la Portaveu Regional de les joventuts republicanes, Xènia Sala.

Toni Navarro va donar la benvinguda als joves dins l’organització, i es va mostrar molt content de veure una sala tan plena un dimarts al vespre i gràcies a l’empenta que aporten les noves generacions. Unes generacions que, segons assegura Xènia Sala, “són aquí per a solucionar problemes” mitjançant una doble via d’actuació” des del carrer i des de les institucions”. També Morales va parlar d’aquest doble àmbit d’actuació i va defensar la necessitat de comptar amb el jovent en tots els àmbits. Un jovent que, segons el portaveu nacional del Jovent Republicà, “hi són quan cal, surten i estan a l’alçada”, com vam demostrar, per exemple, el “20 de setembre davant la seu d’Economia, okupant les universitat, l’1 d’octubre del 2017, i també aquest 1 d’octubre i 21 de febrer”.

El nou projecte del Jovent Republicà de Llagostera ja s’ha posat mans a la obra amb la feina de carrer, i comptarà també amb representació a les llistes d’ERC per a les eleccions municipals. Jana Font i Berta Guinó seran les representants del Jovent Republicà dins les llistes d’ERC als propers comicis, ocupant les posicions 12 i 13 de la llista.

Aniol Vinyolas i Jana Font presenten l'acte Aniol Vinyolas i Jana Font presenten l'acte