< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.11
2015
Susanna Pagès, candidata de les JERC a les eleccions generals

Consell Nacional, Comitè Territorial, formació sobre mobilitat i Sopar de Fires: dia intens per les JERC Comarques Gironines.

Dissabte es va celebrar a Girona el Consell Nacional de les JERC en què es van ratificar els candidats per les eleccions generals del 20 de desembre. Susanna Pagès, de 23 anys i d’Olot, va ser ratificada com a candidata a la demarcació de Girona.

Durant la tarda del mateix dissabte, va tenir lloc el Comitè Territorial de les JERC CCGG i seguidament una xerrada de formació sobre mobilitat. Després, més d'una seixantena de militants d’arreu dels Països Catalans ens vam trobar en el ja tradicional sopar de Fires de Sant Narcís que organitzen les JERC Girona. En aquesta ocasió vam comptar amb la presència de Sergi Sabrià i Gerard Gómez, diputats al Parlament.

Un cop finalitzat el sopar, es va obsequiar amb un clauer a quatre persones que, per edat, han deixat enrere la seva etapa com a militants. Gràcies Pau, Abel, Íria i Marc per tota la vostra implicació en el projecte de les JERC Comarques Gironines!

Els candidats de les JERC per les eleccions generals del 20D Els candidats de les JERC per les eleccions generals del 20D