< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.12
2015
Susanna Pagès i Teresa Jordà participen en una acció reivindicativa de les JERC Comarques Gironines

Les JERC Comarques Gironines hem fet aquest matí una acció reivindicativa davant la Fundació Princesa de Girona, en el Parc Científic i Tecnològic de la UdG, denunciant una monarquia obsoleta i retrògrada.
 

Susanna Pagès, candidata de les JERC i número 5 a la llista d’Esquerra per Girona, i Teresa Jordà, cap de llista, han participat aquest matí a l’acció reivindicativa que les JERC Comarques Gironines hem fet davant la Fundació Princesa de Girona.

Pagès ha volgut reivindicar que ‘la monarquia espanyola és obsoleta. Denunciem els privilegis que té per exemple la Princesa Leonor, de cobrar 100.000 euros anuals. És insultant que en moments de crisi, els nostres diners es destinin a això’. Pagès ha volgut destacar que ‘nosaltres ho tenim clar. Volem una República justa, un model on el cap d’Estat pugui ser escollit democràticament pels ciutadans’. Anem a Madrid, ha afegit Pagès, perquè ‘no volem que ens prenguin la veu’.

Per la seva banda, la cap de llista per Girona, Teresa Jordà, ha dit que ‘estem cansats de la monarquia. Volem una República amb ciutadans lliures que ens porti a un país millor’. Jordà ha afegit que ‘és més fàcil fer la República catalana de 7,5 milions de catalans que reformar la monarquia espanyola de 46 milions’.

Anem a Madrid, ha afegit Jordà, ‘a explicar que tenim un mandat democràtic per tirar endavant, a explicar que nosaltres ja Som República’

Les dues candidates han escenificat el pas de la monarquia a la República Catalana destapant un cartell en blanc i negre amb la corona de la monarquia que ha deixat pas al lema de les JERC ‘que no ens prenguin la veu’.

Que no ens prenguin la veu! Que no ens prenguin la veu!