< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.11
2017
Taller d'autodefensa feminista per combatre les agressions físiques masclistes

Una vintena de dones van participar el passat 25 de novembre al taller d'autodefensa feminista organitzat per la secció local de les JERC Girona en motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Amb aquest taller vam voler donar eines a les dones per poder enfrontar-se a la violència física, el cim de l'iceberg de la violència masclista.

El taller va dur-se a terme als dojos UFAM Internacional, situats al carrer Maluquer Salvador. Lili Sabino, segon dan i experta en diverses arts marcials, va ensenyar a les assistents diferents tècniques de supervivència i per defensar-se davant les agressions físiques de forma efectiva. A més, Sabino també va explicar el seu testimoni personal com a víctima de violència masclista i com va aconseguir sortir d'aquella lamentable situació.

Les joventuts republicanes de Girona seguirem combatent la violència masclista. Els 24 feminicidis que hi ha hagut als Països Catalans des de principis d'any són tan sols la punta de l'iceberg de les conseqüències de la violència envers les dones, però som conscients que patim tot tipus d'agresions dia a dia, en forma de conductes normalitzades, que són preducte del sistema patriarcal. No pararem fins acabar amb ell!

Lili Sabino ensenya una clau per a escapar de l'ofegament. Lili Sabino ensenya una clau per a escapar de l'ofegament.