< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.09
2018
Torneig de bàsquet per unes Festes del Tura feministes

El passat 10 de setembre es va cel·lebrar la primera edició del torneig 3X3 per a la igualtat a Olot, com a activitat integrada al programa de Festes del Tura 2018. L’organització del torneig va anar a càrrec de les Joventuts d’Esquerra Republicana d’Olot, amb la col·laboració de Juguem Totes.

 

El torneig es va jugar a la plaça Campdenmàs i se’l van disputar 12 equips formats per 3 o més persones i que havien de ser mixtes com a requisit indispensable per participar. Els 12 equips es van dividir en dues categories segons les edats, tot i així vam poder veure equips molt variats, d’ edats molt diferents i amb noms d’allò més originals. 

Els participants, a més de berenar i begudes durant tot el partit, també van rebre una pilota d’arròs amb el lema TOT, TOTES. El torneig va culminar amb les fotos dels equips guanyadors i amb un manifest llegit per una membre de les Joventuts d’Esquerra Republicana i per una membre de l’associació per la promoció de l’ esport femení, Juguem Totes.
 
El torneig va ser una bona activitat per ajuntar i conèixer gent molt diferent i d’edats molt variades però sempre unides per l’esport i la lluita feminista.

Foto de família dels equips participants del torneig. Foto de família dels equips participants del torneig.