< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.10
2019
Una cinquantena de persones a la presentació del Jovent Republicà de Santa Coloma de Farners

Nou tret de sortida pel Jovent Republicà de Santa Coloma de Farners. La nova secció local, amb cares renovades, vam presentar-nos davant d’una cinquantena de persones el dissabte 28 de setembre a la plaça del Firal. L’acte va comptar amb la Consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, la Portaveu del Jovent Republicà Comarques Gironines, Xènia Sala, el regidor del municipi Joan Martí, i Anna Cornellà i Sergi Piña com a representants del Jovent Republicà. Tant l’Anna com en Sergi varen explicar les tasques que cadascú porta a terme dins la l’organització i van fer un petit resum de les activitats que volem portar a terme.

L’acte, que va anar d’allò més bé, tenint en compte els nervis de parlar per primera vegada en públic, va acabar amb una botifarrada popular, els beneficis de la qual destinarem a la caixa de solidaritat dels presos polítics. S’havia de comptar també amb un concert, però es va haver de suspendre a últim moment. Tot i això, la festa va acabar amb una mica de música que en Nil, el portaveu de la secció local va punxar amb la seva taula de DJ.

La militància i convidats a la presentació de Santa Coloma de Farners La militància i convidats a la presentació de Santa Coloma de Farners