< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.03
2019
Xènia Sala i Mario Rueda, candidats del Jovent Republicà per Girona a les eleccions espanyoles

Els representants del Jovent Republicà s’incorporaran a la llista d’ERC pels comicis al Congrés del Diputats

La portaveu del Jovent Republicà de les Comarques Gironines, Xènia Sala, i el militant de la secció local de Girona, Mario Rueda, seran els representants de les joventuts republicanes a les eleccions al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona. Així ho va escollir per unanimitat la militància en el congrés extraordinari celebrat el passat dimecres 27 de febrer.


Xènia Sala, nascuda el 1995 a la Bisbal d’Empordà és estudiant de Veterinària i de Biologia i Ciències Ambientals. Actualment és la Portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Comarques Gironines. Ha col·laborat amb Ràdio Bisbal i amb el Centre d’Esplai de la Bisbal, és instructora d’hípica a l’Hípica el Turó i forma part de l’organització del concurs de música per a grups novells Destaca’t, el Música Jove de Comarques Gironines.

Mario Rueda, nascut a Girona el 1996, és estudiant del grau en Enginyeria de Tecnologies Industrials. Treballa en el departament de qualitat de l’empresa de la indústria d’impressió flexogràfica, Comexi. En l’aspecte cultural-esportiu, ha participat en tasques de formació en el futbol base en diversos clubs de la província, com l’Amer C.F. o l’Atlètic Sant Ponç, i forma part de la organització del concurs musical Destaca’t.

Els candidats Xènia Sala i Mario Rueda Els candidats Xènia Sala i Mario Rueda