< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

20.11
2012
#14N. T'han fet obrir els ulls?

Artur Mas havia aconseguit que moltíssims catalans i moltíssimes catalanes que mai abans l'havien votat decidissin votar-lo per aquestes properes eleccions, aquesta gent havia patit les retallades en educació, sanitat o en serveis socials del Govern de CiU (de bracet amb el PP), però feien la vista grossa en veure el gir independentista (encara que no utilitzessin aquesta paraula). Fins i tot feien la vista grossa quan sortia Duran i Lleida fent declaracions contràries al projecte que proclama Mas.

Fa just una setmana, però, el conseller Felip Puig va deixar anar els seus nois a les manifestacions de la Vaga General #14N perquè recordessin a tothom de quina pasta estava feta CiU. Fins i tot, un nen de 13 anys va rebre un cop de porra al cap que li va costar tres punts de sutura!

Resulta, doncs, que el President de la Generalitat en funcions no sempre lluita i treballa per "la voluntat d'un poble"! Resulta que s'escolta el poble quan protestem per l'espoli fiscal que patim però no quan protestem per l'espoli social que també patim! Senyors i senyores independentistes, és aquesta la Catalunya que volem? No, oi?

Jo vull un país on la gent pugui sortir al carrer a manifestar-se sense haver de patir si li caurà un cop de porra, jo vull un país on el cossos de seguretat (sí, sí, els Mossos també!), vetllin per la seguretat dels seus conciutadans, no que la perjudiquin, jo vull un país de tots, un país per tothom.

Aquest nou país és el que farà la gent d'Esquerra Republicana de Catalunya en coalició amb la plataforma Catalunya-Sí!

#14N
  • Pol Girbal
  • Portaveu de les JERC Santa Cristina
  • 04/10/2023
  • t: @
  • b: