< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

04.11
2011
Anem a per totes, i tu?

Companys, simpatitzants, amics i futurs votants.


El que esteu llegint és el primer article per encetar la campanya elecotral al bloc del jovent independentista de les Comarques Gironines; les JERC.


Per alguns de vosaltres aquesta campanya a les corts espanyoles en serà una més. Per a d’altres serà l’última i per als més joves la primera. Tenim l’oportunitat de representar la veu del jovent independentista a Madrid. Amb claredat, sense matisos, contundents, directes, sense por. A diferència d’altres partits els nostres somnis i els nostres objectius són molts clars, sabem què volem fer i com. També som conscients que aquest partit i aquesta campanya electoral i la posterior representació que tinguem al congrés i al senat tant sols són eines per aconseguir el que volem. Nosaltres no portem ciutadans a Madrid per escalfar cadires (a diferència d’altres partits polítics), portem persones amb ideals i experiència per lluitar pel que creiem.

N’hi ha que menyspreen aquestes eines, jugaran a demanar l’abstenció o el vot nul en aquesta contesa electoral. Una opció legitima però si em permeteu equivocada, cal aprofitar tots els recursos totes les eines disponibles per aconseguir el que tant anhelem, la nostra llibertat nacional i social. Demanar l’abstenció equival a demanar a un lampista que no utilitzi la clau anglesa per obrir una tuberia, la clau anglesa és la seva eina per aconseguir el seu objectiu. Una de les nostres eines per aconseguir aquest objectiu són les Corts Espanyoles.

Companys us demano que aquests quinze dies ens doneu un cop de mà en el que pugueu. Les últimes enquestes prediuen una certa recuperació, però ens queda molta feina per fer. Cadascú sap què pot aportar i com, quines eines pot posar a disposició de l’organització. I les necessitem totes, necessitem tot el que la militància ens pugui aportar, ja que seran dies de molta activitat i molt d’esforç. Hem d’intentar fer-ho el millor possible, perquè per aquestes eleccions val encara més. Si no ho fem el millor possible, si el jovent independentista no s’hi esforça de valent i ERC-Rcat-CatalunyaSí no obté representació a Madrid ningú ho farà per nosaltres. Ni el PSOE, ni el PP ni CIU defensaran les nostres llibertats.

Companyes, companys, votants: cap a la república Catalana!!!

Nil Papiol
  • Nil Papiol
  • Candidat de les JERC CCGG a les eleccions a les Corts Espanyoles
  • 26/01/2022
  • t: @
  • b: