< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

12.02
2010
Benvinguts i benvingudes al bloc de la JERC Comarques Gironines: El Cigaló

En plena societat de la comunicació és fonamental poder transmetre d’una forma amena i directe les activitats, projectes, actes... que la JERC realitza. Però la idea no és només poder explicar els fets sinó fer un pas més i deixar participar a tothom que vulgui.


La societat 2.0 ja no és només una societat que rep informació, sinó que és una societat que a més de rebre una gran quantitat d’informació té la necessitat de poder participar activament donant la seva opinió referent a qualsevol temàtica.

Aquest canvi ens ha de permetre a tots plegats fer un salt més que qualitatiu en les diferents polítiques, perspectives, forma de comprendre el món i és que continua sent certa la afirmació que hi veuen més 4 ulls que 2.

Així des de la JERC Comarques Gironines volem explicar què fem, quins són els nostres projectes i inquietuds, i el més important, volem que aquest bloc sigui una zona de debat i de construcció de discurs obert a tots i totes que tinguin ganes de participar o col·laborar en la construcció d’aquest projecte, avancem junts cap a la independència.

Opinió
  • Eduard Adrobau
  • Portaveu JERC CCGG
  • 09/07/2020
  • t: @
  • b: