< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

03.05
2011
Eleccions municipals

El compte amb rere per les municipals ja ha començat i ens queden molt pocs dies per l’inici de la campanya electoral, i els nervis ja estan a flor de pell. I no és per manca de preparació, per por... sinó l’emoció que ens comporta poder aspirar a representar el nostre poble o la nostra ciutat. I és que aquestes són unes eleccions molt especials per mi i per molts dels meus companys i companyes. Portem anys parlant amb la gent, treballant pel poble i dissenyant un projecte per poder avançar cap a un futur millor per tots els ciutadans.


I ara serà la hora de la veritat, poder demostrar a tots que tenim clar quin model de poble volem i que estem més que capacitats per liderar aquest projecte i la responsabilitat que suposa gestionar un projecte col·lectiu.

I és que la política municipal és la base del nostre sistema democràtic, la participació directe, la interacció amb les persones que tenen inquietuds per millorar, amb les entitats que teixeixen el nostre teixit social, amb les empreses... amb tots aquells elements que conformen els nostres pobles i donen forma al nostre país.

I les JERC a nivell municipal tenim i hem tingut molta responsabilitat, hem pogut participar activament en el disseny de projectes i campanyes i demostrem tenir una forma diferent de fer les coses, de pensar. Més pròxima a la gent i a la ciutadania. Amb campanyes fora del normal, agradables, de proximitat i de denúncia, però sempre constructives.

Les eleccions municipals tenen com a objectiu aconseguir l’alcaldia.
Perquè?
per repartir-se quotes de govern i de poder entre uns i altres?
per intentar col·lar alguna de les idees de cada partit?
L’alcaldia amics, té com a únic objectiu, o almenys aquesta és la nostra idea, la millora del poble.

Portem molt temps treballant, però a partir del dia 22 passi el que passi sabem una cosa segura. QUE CONTINUAREM TREBALLANT ja sigui des del govern o des de la oposició però sempre treballant pel bé comú.

Hem de treballar per millorar el nostre poble o ciutat, però amb esforç, tenacitat i il·lusió ho aconseguirem. Sabem que suposa molta feina, però no ens espanta. I com diu un conegut anunci, la feina ben feta no té fronteres ni te rival.

Opinió