< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

24.05
2019
Una Europa diferent és possible!

Aquesta recta final de la campanya electoral que ens ha de portar a tenyir, definitivament, el mapa de Catalunya, i en especial el de les Terres de l’Ebre, de groc republicà. 

El diumenge tenim l’oportunitat de construir les bases de la República que volem, municipi a municipi, i de portar aquest projecte republicà al cor d’Europa, votant Esquerra Republicana! 


A Europa li cal un projecte alternatiu! Un projecte que l’apropi a la ciutadania, que acabi amb l’ascens de l’extrema dreta i que defensi els interessos de les classes populars. 


Tenim la sensació que Europa ens queda lluny i no és així! Europa és també casa nostra i hem de dir com la volem. El jovent, llavor del futur i fruit del present, tenim un paper clau i fonamental en aquestes properes eleccions per decidir quina Europa volem! 


I ho tenim clar! 


Volem una Europa clarament feminista, que faci camí de forma incansable per la igualtat de gènere efectiva i lliure de violències sexistes! 


Volem una Europa compromesa amb el medi ambient, incansable lluitant per fer front al canvi climàtic i ferma defensora dels territoris que la conformen i els seus béns naturals! 


Volem una Europa socialment més justa, que planti cara a la crisi de refugiats que estem vivint i vetlli per respectar els drets de les persones! 


Volem una Europa allunyada de l’extrema dreta, socialista i demòcrata per sobre de tot! 


Volem una Europa dels pobles, on denunciar la repressió i la manca de llibertats que vivim a casa nostra! Una Europa que defensi el dret a l’autodeterminació i que mai més giri la cara a la crisi democràtica que estem vivint! 


Ho podem aconseguir! Fem l’Oriol Junqueras guanyador de les eleccions al Parlament Europeu, perquè el volen silenciar, el volen callat entre els murs de Soto del Real i cada vegada que el vulguin callar a ell, ens sentiran més i més fort a naltros! 


Demostrem-ho a les urnes! Perquè és des de dins des d’on es canvien les coses! 


Votem-lo el 26 de Maig per portar la seua veu, la veu d’un pres polític català, la veu de totes i tots, a Europa! 


Perquè creiem que una Europa diferent és possible!

Céline Borràs i Fortuna, candidata del Jovent Republicà a les eleccions europees
  • Céline Borràs i Fortuna
  • Candidata del Jovent Republicà a les eleccions europees
  • 02/06/2020
  • t: @
  • b: