< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.06
2006
30000 persones a València en la manifestació de l'orgull gai

Les JERPV van participar com cada any en la tradicional manifestació de l’Orgull Gai, Lesbià, Transsexual i Bisexual celebrada el dissabte passat a la ciutat de València. Sota el lema "En un estat laic: tots som família", militants de les JERPV i Esquerra en bloc conjunt van recórrer els carrers del centre del cap i casal.

Des de les JERPV considerem que, malgrat l’avanç en la igualtat aconseguit per la reforma aprovada fa un any que autoritza els matrimonis homosexuals, encara avui dia l’homofòbia és present a la nostra societat. És per això que el jovent independentista del País Valencià continuarem la nostra lluita pel trencament del tòpics i les barreres que s’imposen a les persones homosexuals en la societat actual, i més encara amb la propera visita a la ciutat de València del papa  Benet XIV, amb motiu de la cinquena trobada mundial de les famílies, un dels causants directes de la discriminació que pateixen milers de persones homosexuals, bisexuals i transsexuals a les nostres terres.

Perquè les JERPV pensem que totes les famílies són importants, militants de la nostra organització acudiran a la manifestació de l&apos;Orgull Gai convocada el proper dissabte, 1 de juliol, a la plaça Universitat de Barcelona.