< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.05
2018
El jovent republicà del País Valencià demanem l'ilegalització del Partit Popular

El que tots i totes sabíem, s'ha confirmat, el PPCV és una organització mafiosa que ha teixit xarxes de corrupció institucional allà per on ha passat.
 

Aquesta darrera setmana hem vist nous i importants moviments judicials respecte al Partit Popular amb la detenció i l'entrada en presó provisional de Eduardo Zaplana i la sentència del cas Gürtel que aplica àmplies condemnes als principals actors, diferents alts càrrecs i representants institucionals d'àmbits diversos, fet que demostra que aquesta organització política actuava sistemàticament, i permetia, amb coneixement de causa les més despreciables conductes.
 
El Jovent Republicà està fart que s'espolien els recursos als valencians amb l'unica finalitat de nodrir els comptes corrents d'uns pocs. No podem acceptar que durant anys, els diners destinats a inversions educatives, sanitàries o socials, s'hagen destinat a suborns i sobresous. La ciutadania mereix uns representants dignes.
 
És per això, que el Jovent Republicà seguirem reivindicant uns governs que lluiten per les necessitats del poble i no per espoliar-lo, que lluite per la dignitat i la justícia, per la igualtat i la cura del medi. I exigim la immediata il·legalització del Partit Popular, la destitució de tots els seus representants i la prohibició dels seus càrrecs electes imputats, de poder tornar a conformar llistes electorals a perpetuïtat.
 
Amb la dignitat de tot un poble no s'hi juga!

Els presidents populars de la Generalitat imputats. Els presidents populars de la Generalitat imputats.

ARTICLES RELACIONATS