< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.10
2019
Renovada la Permanent del Jovent Republicà del País Valencià

Miquel Iruela, Maria Pérez, Maria Serrano i Damià Miralles es posen al capdavant de l’organització amb el vot unànime de la militància

El II Congrés Federal del Jovent Republicà del País Valencià ha dibuixat el passat cap de setmana les noves línies que regiran la seua activitat política. Les jornades han tingut lloc a l’Ateneu popular de Crevillent, Baix Vinalopó, on els assistents han pogut participar de xerrades, formació política i de l’elecció dels nous càrrecs.

El nou equip el formen Miquel Iruela (Benicarló, Baix Maestrat) com a Portaveu i secretari d’Imatge i Comunicació, Maria Pérez (Barxeta, La Costera) com a Secretària d’Organització i d’Ecologisme, Maria Serrano (València, l’Horta) com a Secretària de Finances i Feminisme, i Damià Miralles (Sueca, Ribera Baixa) com a Secretari d’Acció Política i Moviments Socials. Tant els membres de la nova Permanent com la Ponència Política s’han aprovat per unanimitat. 


La Permanent entrant s’ha compromès a treballar per eixamplar al màxim l’espai d’infliuència i la repercussió del Jovent al nostre territori, estant presents a totes les reivindicacions i fent costat a tots els col·lectius que vullguen treballar de manera conjunta per a fer un país millor. A més reconeixen que la clau de l’èxit reu en la militància i en dinamitzar al màxim les persones properes a les idees republicanes, socialistes, feministes, ecologistes i que estimen el País Valencià.


El Congrés ha comptat també amb la presència del Portaveu Nacional, Pau Morales, Martí Càlix, secretari de Finances, i Marta Rosique, Diputada al Congreso i Secretària de Política i Cooperació internacional. Entre altres coses, han explicat l’abast del projecte polític del Jovent Republicà en l’àmbit nacional i han encoratjar la nova Permanent per assolir tots els seus objectius. 

La permanent explicant el projecte polític La permanent explicant el projecte polític